Hemofiliayhdistys Verenvuototaudit Ajankohtaista Julkaisut Yhteystiedot

Ajankohtaista

B-hemofilian uudet hoitomuodot >

Linkki 17.4.2019 pidettyyn verkkoluentoon!

[18.04.2019]

Katso verkkoluento tästä! >

 

Yhdistyksen juhlavuosi on alkanut - olethan mukana!

Juhlavuoden päätapahtuma on yhdistyksen 50-vuotistapahtuma ja juhlavaalikokous 2. - 3.11.2019 Helsingin Marina Congress Centerissä. Lauantaina teemana on yhdistyksen historia ja nykypäivä ja sunnuntaina juhlavaalikokouksen lisäksi keskustellaan tulevaisuudesta. Lisää tietoa juhlatapahtuman ohjelmasta tulee myöhemmin Tiivisteessä.

Yhdistyksen 50-vuotisen taipaleen kunniaksi syksyllä julkaistaan Tiiviste-lehden ylimääräinen juhlanumero. Siinä kootaan yhteen yhdistyksen historiaa, mutta katsotaan myös tulevaan.

Haluatko osallistua juhlavuoden tekoon? Haluaisitko vaikkapa järjestää paikallistapahtuman, jossa voisi tavata lähialueen hemofilikoita. Yhdistys on varannut tälle vuodelle rahaa paikallistapahtumien järjestämiseen. Autamme mielellämme tapahtuman järjestelyissä.

Juhlavuoden kunniaksi yhdistys tekee geokätkön yhdistyksen toimiston lähelle Haagaan. Millainen se voisi olla? Pistä mielikuvituksesi töihin ja suunnittele hauska geokätkö - paras idea palkitaan ja esitellään Tiivisteessä.

Voit osallistua myös hankkimalla mainoksen syksyllä ilmestyvään juhlajulkaisuun. Kysy vaikkapa omalta apteekiltasi mainosta juhla-Tiivisteeseen. Mainoksia voit hankkia myös muualta, esim. tutuista yrityksistä tai omalta työpaikalta. Lisätietoja toimistolta.

[14.1.2019]

 

Rare diseases are frequent - how EU should respond?>

Sirpa Pietikäisen puheenvuoro.
[8.10.2018]

Katso video >

 

A-hemofilian uudet hoitomuodot>

Linkki verkkoluentoon!
[26.3.2018]

Katso verkkoluento tästä!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       © Suomen Hemofilayhdistys 2016